Puffklanen med Puff ♥

Då jag gick i åttan så beslöt jag mig för att konfirmera mig. Inte för att jag är troende eller något i den stilen utan för jag ville helt enkelt, uppleva något nytt och lära mig saker.
Under det året så lärde jag känna många härliga människor som nu, tre år senare, betyder väldigt mycket för mig.
Efter ungefär halva konfirmationsåret så satt jag i alla fall på skolan och Anna kom fram till mig och från ingenstans så sa jag: Anna, från och med nu är du Sockerpuff.
Det var början på våran klan. En klan så stark och mäktig så inte ens de högre makterna kan visa sig mer kompakt. Under de tre åren har vi byggt, knådat och format våran klan till något alldeles extra och har även funderat ut vilka som har rättighet att bli medlem.
 
För att bli en Puff så krävs det följande:
- Socialt beteende med ett inslag av galenhet.
- Generös, det vill säga: Är en Puff i behov av snus, pengar, tamponger, godis, mm. så bjuder man om man har det.
- Humor!
- Inte hata utan anledning.
- Våga vara pinsam/öppen/spontan.
- Ha fina dubbelhakor/-a
- Vara allmänt awsome.
- Ha en egen stil.
- Gärna (inget måste) vara politiskt insatt, eller engagerad i något annat.
- Hålla koll på varandras mens.
- Bisexualitet är en fördel.
- Inte vara för på, inte skrika för mycket osv.
- Gilla äventyr.
- Älska mat.
- Ha blandad musiksmak.
- Djur ger tur! Älska djur, gärna följande: Katt, hund och häst!
 
Jag och Puff har format dessa små men speciella lagar och det är svårt att bli en Puff. Det krävs tid helt enkelt innan vi accepterar någon.
Puff är en av mina närmsta vänner och galnare tjej får man leta efter strax efter mig! ♥
Hon är rolig och social, tyvärr så får vi väldigt lätt tråkigt men då kan det hända att vi ger oss ut på ett äventyr eller lagar ihop något gott.
Sommaren 2013 var en Puff-sommar kan man säga. Vi var med varandra så mycket så våran mens blev synkad och det om något är ett starkt bevis på våran beslutsamhet att hålla klanen intakt!
Puff är en härlig tjej som vet hur man använder sitt smink! Sjukt bra musiksmak och vet hur man kämpar på!
Det är en vän som jag aldrig vill förlora, flyttar vi så att vi hamnar långt ifrån varandra så kommer vi att bli 'Öden-döden-vänner', det vill säga att även om vi inte träffas och pratar så ofta så ställer vi upp för varandra så fort det behövs!
Bättre tjej kan man nog inte hitta. Hon är Puff den första och en riktig fräckis! Henne kan man tala med om allt och ingenting. Visst må hon bli sur då det blir tidiga mornar och då snusen är slut, eller då hon förlorar på Candy Crush, men hon är ändå den härligaste ♥
Jag är verkligen glad över att vi har fått den relation vi har fått och jag hoppas den kommer förbli som den är nu. Förlorar man en vän som Puff har man i stort sett förlorat 99% av sin värld för ALLT skulle bli grått och tråkigt.
Tack vare henne har jag fått massa andra trevliga vänner och bekanta som lyser upp min tillvaro och för det kan jag bara tacka och tacka igen!
Puff, du är bäst! Men det vet du ju redan ♥
 ♥
 
 

Ömt anus.

I lördags putsade jag 56 fönsterrutor. Efteråt kände jag mig som Hulken gör då han blivit människa igen, helt slut.
 
 
Skolan går segt som fan i alla fall men det flyter på bra må jag säga!
Hur som helst, igår så sov min pojke hos mig och självklart så hade vi sex och eftersom jag hade haft en bra mens så var jag kåt som satan, självklart, och efter en halvtimme ungefär så känner jag hur det är vått under mig och då vi väl är klara och jag tittar så är det en fläck där. Lika stor som om man knövlar ihop en stor tröja!
Jag var tvungen att ta fläkten och torka den med för jag orkade inte byta lakan, tyvärr.
 
Idag så har det varit en jävla skitdag. Började 09:25 och slutade 10:15 innan vi hade rast enda fram till 14:40. På dessa två lektioner gjorde vi INGENTING. Kändes väldigt nödvändigt må jag säga.
Men då jag väl kom hem så bajsade jag och eftersom det var ett tag sedan så blev mitt anus lite ömt men det var en annan femma.
 
Några riktigt goda nyheter är att kan gå nu! ♥
 
 

Wake Me Up When It's Over.

Dagen började förjävligt. 
Vaknade vid fyra av att jag hade mensvärk men lyckades somna om en halvtimme senare. Hade lyckligtvis sovmorgon.
Då jag väl kom till skolan, 11:07, så hade jag sådan fruktansvärd värk så mamma fick lov att hämta mig, 11:40. Vi for till sjukhuset där jag fick en burk med smärtstillande.
 
Men så plötsligt ringer Puff, och berättar hemska nyheter så jag fick total panik men saker och ting kommer förhoppningsvis gå bra.
 
Allt detta har resulterat i att jag inte kan träffa Emil försen måndag, tidigast.
 
FUCK THIS DAY, FUCK MY UTERUS!
 
.

Död.

Idag var första skoldagen och jag var så gott som död, men med ett gott humör ändå trots mens och skola!
For även upp till Hallsta hotellet för att berätta om filmen Berätta om oss innan det var dags för en liten matbit på Kajsas.
Har även fått reda på varför Emil är så sur! Han hatar alla i sin klass förutom fyra stycken så skolan gör honom less helt enkelt, samt att han är pank och måste tillbaks till Birsta för slutsteget han köpte funkar inte. Jag hoppas i alla fall det är enda anledningen..
Hur som helst, dagen har varit hyfsat men jag tror nog jag ska gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, har ju en hel lektion innan jag slutar!

♥ My Summer ♥

Idag är sista dagen av mitt sommarlov och här har ni vad jag gjort sommaren 2013! :
 
Hela sommaren i sig började nog 6 juni då jag hade fest hemma hos mig för det var där allting började med mig och Emil. Det var först tänkt att det bara skulle bli en liten fest men den utvecklade sig och blev lite större. Jag drack som ett svin och spydde som ett också innan jag hamnade i säng med Emil medan Elina bara var två meter bort och lyssnade på oss.
 
14 juni: Skolan slutar och livet är en fröjd!
 
16-23 juni: Jag och Emilié tillbringar vår första vecka av sommarlovet i Göteborg. Lever livet fram till den 19:e för efter det blev jag sjuk och mådde piss.
 
29: juni: Är med Ronja, Petter, Emil, Emilié, Elina och Jenny vid lövsjön. Senare på kvällen smyger jag ut från huset genom att hoppa ut från ett fönster (första gången i hela mitt liv) för att fara till Nyland, Kramfors för att hälsa på Puff med Emil, Petter och Ronja.
 
5-7 juli: Fjällsjömarknad i Backe. Den tråkigaste på länge men jag hade Emil med mig och vi använda oss av helgen för att lära känna varandra bättre. For även till Puff en stund på söndagkväll efter att ha väntat in flock med kossor som stod mitt på vägen.
 
10 juli: Har en helkul kväll med Puff och Emil med mycket skratt och skrik som innehåller läppstift, sminkning och kittlande.
 
14 juli: Min oskuld försvinner för alltid.
 
26-28 juli: Följer med Emil och hans polare till Gävle för en Saab-träff. Galna åkturer och mycket mygg.
 
1-4 augusti: Urkult! Fyra roliga men samtidigt sorgliga dagar då många minnen återuppväcktes sen barndomen. Men som sagt, mycket roliga dagar då jag tältade där för första gången.
 
7 augusti: Grattar Emilié tillsammans med Jenny och Puff i finklänningar och maskar på ansiktet, åkandes på mopparna.
 
16 augusti: Tjejkväll+Emil. Mycket trevligt.
 
19 augusti: Birsta med Emil, Puff och Anna. Roligt värre, eller?
 
21 augusti: Det ringde en kille på 23 år som sökte någon Malin, han hade ringt fel men ändå pratade vi i 1 timme & 43 minuter.
 
Dessa är datum jag vet, men det har varit mycket annat också! Lite drama här och var, men mestadels skratt. Har i stort sett varit med Puff och Emil hela sommaren men även lite med de andra tjejerna.
 
Galna saker jag gjort i sommar!
 
- Tog pappas bil då ingen var hemma och körde till Puff med bensin.
- Smugit ut från huset genom fönstret 3 gånger.
- Supit som ett svin.
- Farit in till stan på kvällen titt som tätt med Puff utan speciell anledning för att sedan få skit för det av päronen.
- Snott sprit av päronen som en galning.
- "Lånat" över 1000 kronor.
- Blivit hopplöst kär.
 

Det var allt för denna sommar!

.

De flesta verkar tro att jag blev ledsen igår för att jag inte fick mina shorts, men så var det inte alls. Jag blev ledsen för han verkade sur och inte tog det jag skrev seriöst. Utan istället verkade han bara bli mer sur så jag blev ännu mer ledsen.
Men nu orkar jag inte bry mig FÖR KILLAR FATTAR INTE ETT JÄVLA PISS!
Fuck It | via TumblrFuck.it.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.......

Heartbreak.

"Mitt val av kläder för dagen är förstört för jag har mina shorts hemma hos dig! :("
"Jaja"
"Förlåt"
"För vad?"
"För att jag inte är perfekt, för att jag klagar, för att jag bryr mig för mycket om mitt utseende, för att jag köper dåliga presenter, är dum och allmänt störd"
"Ge dej"
 
Denna konversation hade jag med Emil imorse och från klockan elva till tolv så grät jag så hemskt så jag inte ens kunde andas ordentligt. Ni förstår inte hur fruktansvärd jag mådde.
Jag tog rakbladet men jag grät så häftigt så jag kunde inte ens hålla i det så jag bara grävde in naglarna i min hud så hårt jag bara kunde.
Om jag inte hade bestämt träff med några kompisar i stan så hade jag säkert tillbringat hela dagen med att fortsätta må så jävla pissigt.
Hela jävla dagen har varit jobbig och jag har inte haft lust med något och nu sitter jag själv på mitt rum och gråter ännu mer. 
Inte en endaste jävel förstår hur jag känner över Emil. Jag har hela tiden, exakt hela tiden en känsla av att han ska lämna mig så jag försöker alltid vara till lags och om han är det minsta sur så antar jag att han ska göra slut.
Ingen fattar hur jag känner, ingen kan ens förstå hur fruktansvärt jag mår.
 
Tumblrrandom heartNaamloos album▲my life
............................................................................................................................................

Bacon.

Jag älskar bacon och snus.
 
What shakin'

Me.

Här kommer de bilder jag pratade om:
1900.
Ballerina.
I see You.
Memory.
Soft.
Thinking.
Hello.

Sorgsen

Desto mer jag tänker på att jag och Emil gick miste om lördagen desto mer ledsen blir jag. Efter att inte ha sett honom på en hel vecka så fick jag bara några timmar då det kunde varit en hel dag..
Då han väl kom på söndagen och jag fått reda på att han varit i Sollefteå enda sedan lördag så sa jag att han kunde ha skickat ett sms, men han sa då att jag kunde ha gjort det och att jag aldrig skickar sms.
Det gjorde mig faktiskt rätt så ledsen, jag menar jag vet att jag inte är bra på att skicka sms men hade klagat på exakt samma sak. Larmklockorna ringer nästan då han säger så.
Men det är givetvis att jag inte skickar sms. Jag är inte som andra och skickar iväg ett sms för att fråga vad de gör eller så eftersom jag helt enkelt inte är intresserad. Inte för att låta pessimistisk eller så men det är sanningen. Även då jag har tråkigt så skickar jag inte sms för då är konversationen döende redan från början eftersom vem jag än skickar till troligtvis inte gör något intressant och jag själv gör ju ingenting så hallå? Det funkar inte.
Sedan om jag vet att Emil till exempel jobbar så behöver jag väl inte skicka sms för jag stör honom och jag vet redan vad han gör. Sedan så kan jag fråga hur det går på jobbet men ingenting mer.. Det blir samma konversation varje dag och det antar jag är jobbigt för personen jag messar med..
Förlåt för att jag är värdelös.
TumblrI've made my mistakes. I regret them all. - Page 6 of 20
quotes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
..

Fuck.

Somnade ca. 01:30. Vaknade ca. 03:00 av magont. Låg vaken till 04:00 innan jag gick ner och tog samarin. Har suttit uppe till nu.
Den här natten/morgonen är den sämsta på länge. Fuck my life. Tror jag ska spendera lite tid med att redigera bilder eller liknande och sedan dela med mig till er söta läsare. Feel it!
Delar denna obehagliga bild med er för tillfället.

Hardship

Det jobbigaste med att ha underbara vänner, en underbar pojkvän och en perfekt familj är att man inte känner sig värdig till att vara ledsen.
Speciellt inte när det inte finns något att vara ledsen över.
TumblrShe is me..Truth behnd these eyesBecause of you. | via Tumblrpromises are meant to be broken.All in my head.Suzi HendrychUntitledshare what's on your mind

Överraskning!

Min älskade pojke kom hem från Boden igår! Men eftersom Puff trodde jag var i Backe så sa hon det till honom så jag kunde inte träffa honom försen idag för han tänkte överraska mig genom att inte säga något :'/
Det var bara några timmar men det var ändå härligt! Speciellt med tanke på att jag varit kåt som fan den här veckan så lite söndags-sex är aldrig fel!
Annars så for vi till stan och hämtade Puff innan vi åt middag och sedan sov vi i kanske tre timmar eller nått innan han var tvungen att fara hem.. Så det sög ju rätt så starkt. Men jag var inte ensam länge för Puff kom senare.
Gick även till grannen och köpte snus som luktade choklad! Men smakade bajs.. Men så går det då pojken är för lat för att köpa snus åt en!
Eftersom jag inte har så mycket mer att säga så.. Ses vi tills vidare!
 

My God

Okej, så i helgen var det Urkult och det gick bra, köpte haremsbyxor, rökelser, smycke till pojken min och så vidare.
Jag fick jobb fredag och lördag så tack vare det så fick jag ett band gratis! Yes!
Jag blev raggad på av en indiansnubbe som var 35+, minst och det var inte det roligaste men.. Jag delade tält med Puff och Fredrik, vi träffade Jill och hennes kompisar och hade det allmänt trevligt.
Pojken min kom på fredag så jag följde med honom hem för jag frös som in i helvete och kände mig dålig i halsen så för att undvika att bli sjuk så sov jag hemma hos honom!
På lördag var det fest och det enda vi hade att dricka var cider, men det gick till sig! Nog blev jag full alltid... Drack även vitt vin och halsade i mig en liten flaska absolut så jag blev rätt påtagen!
Så jag spydde som en gris och grät som ett barn. Jag däckade i över en timme och tydligen kom ordningsvakter och frågade hur det var med mig men jag var så jävla borta så det minns inte jag.
Träffade klasskamrater även och förutom ett äckel så var allting kul typ.
Blev lite depp då vi körde runt Näsåker för det påminde mig om då jag var liten och hur jag brukade fara omkring med Farfar och Farmor, vilket aldrig mer kommer ske så.. Ja det var lite jobbigt helt enkelt. Jag fick en svacka där på fredagskväll som höll i sig till söndagsmorgon.
 
 
Väl hemma så fick Emil lite möbler av oss för han ska flytta hemifrån under vintern och jag ska försöka övertala föräldrarna att jag ska få flytta in med honom. Önska mig lycka till med det!
Efter det så for han till Boden.. I TVÅ VECKOR! </3
Saknar min bubbe..
 
 
Måndag, Tisdag och idag, har jag och Puff moppat in till stan och gjort diverse. Men idag följde även Jenny med. Fick snus och kollade om jag hade en bulle i magen på ungdomsmottagningen men testet var negativt som jag förstod att det skulle vara!
Sedan for vi till Emilié och grattade henne, vi var väldigt uppklädda kan man säga!
Men nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs en annan gång! Ni fick ändå en hel novell så ni borde vara nöjda. 
Puss på er!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus