Våld

Det har alltid funnits våld mot kvinnor, sexuellt våld och förtryck i alla år men på senare år har det bara ökat. Vi må utvecklas till mer moderna samhällen men brotten och allt våld i världen ökar.
Jag tror de flesta läst om händelserna i Indien, den tjugotre åriga läkarstudenten som blev grovt våldtagen på en buss och sedan dog av sina skador för att man hade varit tvungen att operera bort flera av hennes organ.
Det sker en våldtäkt i Indien var 20;e minut..
Var femte kvinna i hela världen har blivit utsatt för våldtäkt..
I Egypten blir flickor våldtagna mitt på torget, på dagen, framför massvis med människor utan att någon gör något..
Varför?
Varför måste vi kvinnor leva i sådan skräck? Vad är det för fel på män? Vad får dem att handla som de gör? 
Bara för att vi kvinnor har en fitta så behöver inte männen komma och invadera oss, förstöra oss, slita oss sönder och samman i både kropp och själ.
Världen rasar samman, den globala uppvärmningen är inte längre det största problemet i världen.. Utan allt våld som vi skapar mot varandra. Kommer det aldrig att komma en dag då alla känner sig trygga i varandras sällskap?
Jag själv litar inte på mörkret, jag är rädd att gå själv på stan då det är mörkt och speciellt om jag ska passera en främmande man. Även om han inte sliter tag i mig, även om han inte säger något så kan han våldta mig, i sitt huvud. Han kan våldta mig med blicken. Ingen som känt så förut? Kvinnor i Indien, Afrika, Egypten och andra länder där kvinnor knappt har något värde känner så hela tiden. De ser på männen, på deras blickar, hur de fantiserar om att våldta. Att på ett hjärtlöst, kallt, smärtsamt och skoningslöst vis förstöra en stackars kvinnas liv.
Det spelar ingen roll från vilket land man kommer ifrån eller vem man är, varenda kvinna i hela världen har någon gång upplevt att de blivit sedda som ett objekt. Ett objekt som man kan utnyttja, som man kan förstöra, göra vad man vill med. Detta kan ha med de mest lätta sexistiska kommentarerna att göra, som exempelvis:
 
- Gå tillbaks till köket kvinna.
- Gå och ställ dig på gatan igen, din hora.
- Gör det du är skapad för: Lägg dig i sängen och håll käften.
- Skyll dig själv, du klädde dig så där. En våldtäkt var uppenbart.
 
Ska jag som kvinna bara stå och acceptera det här? Ska jag låta mig själv få gå försvarslös? Bara för att jag har en fitta och bröst? Är det mitt fel att det händer eller är det mannen som är så äckligt ful så ingen kvinna vill ha honom? Är mannen ett misslyckat socialt fall som bara kan handla med sin penis istället för med sin mun? VAD ÄR DET SOM ORSAKAR ALLT VÅLD?!
Och det är inte bara det att vi kvinnor kan bli våldtagna, utan vi kan även bli med barn. I många länder är abort förbjudet så då har man inget annat val än att behålla ett oönskat barn. Missförstå mig rätt, det är klart att man kan älska ett barn även om det blev skapat på grund av en våldtäkt.. Men jag själv skulle inte klara av det. Jag skulle fullt ärligt inte vilja ha ett barn som jag fått via en våldtäkt. Jag skulle hellre ta mitt liv.
Att anmäla en våldtäkt möts oftast med mycket motgångar.
Var du lättklädd? Då får du nästan skylla dig själv.
Följde du med en kille hem efter en fest? Du ljuger troligtvis för att du ångrar dig och nu vill du ha pengar.
Var det en polis som våldtog dig? Jaha, bäst vi stänger av honom i en månad så han får tänka över det.
Åkte du taxi på kvällen och han våldtog dig ute i skogen? Men vad tänkte du med? Åka taxi sent på kvällen.. Varför var du ens ute så sent?
Jag kan inte styra en våldtäkt. Jag kan inte kämpa emot, slå, bita och klösa för jag är rädd att han gör mig mer illa. Det behöver inte ens göra ont fysiskt, men psykiskt har han förstört mig. Förlåt om jag inte kan ge er bevis av min hjärna men så är det. Förlåt för att jag föddes som en kvinna.
 
Här i Sverige får gärningsmannen oftast 2 år högst i fängelse, samt betala skadestånd.
I Indien har man infört dödsstraff.
Båda två är något som borde införas överallt. Finns det klara bevis så kör på med dödsstraff och skadestånd på minst 1 000.000.
Det låter orimligt, men en miljon är fan det minsta man borde få
Nej men allvarligt talat, dödsstraff och skadestånd? Tack, men smärtan finns fortfarande där. 
Jag själv har aldrig råkat ut för våldtäkt, bara sexuella trakasserier via nätet och mobilen och det är milda, ingenting jag skulle tänka mig att anmäla men jag kan förstå och tänka mig in i våldtäktsoffers syn på det hela. Dödsstraff, några år i fängelset och pengar.. Det lindrar inte smärtan som fortfarande finns kvar. De hemska minnena, ångesten, sorgen och ilskan.
Dessutom så börjar ungdomar som är under arton år att begå våldtäkter, fjortonåringar och till och med pojkar som går i förskolan. De må inte inse konsekvensen men en våldtäkt är en våldtäkt oavsett ålder!
 
Vi lever i en värld där det inte är okej att vara kvinna i vissa länder, i de värsta länderna så gör man sitt barn en tjänst om man gör abort så fort man ser att det är en flicka. Varför måste det vara så här? Kan vi inte bara komma överens?
 
Jag skulle kunna skriva en hel drös med grejer, men inlägget är redan tillräckligt långt så om du orkat läsa allting så tack för tålamodet, jag kände mig bara tvungen att skriva av mig..

Bajs

Vi pratar om bajs på medicinkursen och att om man är hård i magen och krystar mycket så ska man dricka mer vätska och så vidare.. Men alltså, jag krystar hårt som fan hela tiden då jag bajsar. 
♥ Jag älskar att bajsa förresten 
Men i vilket fall, ibland så är den största bajskorven, alfakorven, så jävla stor så jag har typ spräckt min ringmuskel tre-fyra gånger då jag bajsat.. För då jag torkat mig har det varit blod på papperet och gör jävligt ont.. Har det hänt någon annan eller är det bara jag som råkar ut för det? Alltså.. Känns fan som man bajsar ut en jävla kotte med kaktusmössa på sig.
 
-4bbd444f97c96e4bf354_large
 
♥ MIN DRÖMTOALETT! TÄNK OM MAN FICK BAJSA I DEN?! 
 
Funny-cool-toilet-throne-golden_large

Kände mig tvungen..

Hittade dessa bilder och jag vet att jag redan lagt upp en hel del av dessa men.. Dessa känner jag mig verkligen tvungen att ladda upp!
 
 
 
 
 
SÅ! TACK FÖR MIG!

Deep throat

Har inte riktigt så mycket att komma med.. I helgen blev jag depp för jag inte kunde åka skoter på lördag men gjorde det på söndag istället vilket resulterade i att jag knappt gjorde några läxor.. Men.. Det var grymt på söndag i alla fall! Kunde knappt åka något för jag hade inte så mycket bensin kvar i skotern.. Men jag och Emilié hade kul ändå ;)
Sedan så idag hittade jag en rätt så.. FIN bild som jag tänkte dela med er :')
 

That's Me

Har hittat några bilder som är SÅ MIG, någon som känner igen sig? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej.. Nu.. Får det väl räcka för IDAG O:)

Fuck You..

Jävla skit, det är då fan den vanliga oturen att det ska vara kallt på helgen så man inte kan åka skoter utan att frysa ihjäl och mensat har jag gjort som fan också. Ni förstår, då jag har mens så är det fan i mig Niagarafallen på hög nivå.. En gång då jag hade mens och klev upp ur sängen så rann det ner en hel jävla pöl på golvet av mensblod trots att jag hade trosor och binda.. Fattar inte hur fan det gick till men.. Ja. Blod var det i massor i alla fall :)
 

Kör in kuken då!

Nu jävlar ska jag knulla!
Ska ringa första bästa kille och bara be honom köra in kuken!
 
Där lurade jag er..
 
Nej men ärligt, har fan haft en hemsk dag.. Jag var ju som sagt hungrig i början av dagen, men det löste sig! Sedan så slutade jag vid elva men var tvungen att vänta till klockan fyra för då var det möte. Yay!
Och nu då jag kommit hem så ska jag ju göra läxorna men.. Jag tror då fan jag går och lägger mig istället och gör det imorgon! GODNATT!

Hungrig.. Mens.. ARG!

Jag är så jävla hungrig för jag åt fan knappt någonting på grund av min jävla mens igår och nu har jag ännu värre jävla mens! 
Jag har inte heller några jävla pengar för att köpa något att äta så jag sitter här på lektion och ska skriva om vad? Jo.. Hur MATEN spjälkas och inte fan vet jag det då jag själv inte har spjälkat någon jävla mat på evigheter! Jag är så arg just nu! Fattar inte hur barnen i Afrika klarar sig.. ( <--- Den där kommentaren kan man få problem för.. )
 

Osäker?!

Okej.. Så.. Jag har ju nämnt att jag älskar den kvinnliga kroppen, den är helt underbar helt enkelt! Jag älskar bröst, rumpor, kurvorna, rubbet! 
Och ibland kan jag inte låta bli att fundera över hur det skulle vara att vara med en tjej, att vara ihop eller ha sex med. Ärligt talat skulle jag inte ha något emot att prova på och se hur jag känner!
Jag skulle inte ha något emot att hångla och kyssa med en tjej, det tror jag inte, men jag är osäker då det kommer till sex.. Jag ska kanske börja med att ha sex med en kille.. Fast å andra sidan, vem fan bryr sig?
Jag anser faktiskt att vara bisexuell måste vara något av de bästa läggningarna för man får det bästa av två världar om ni förstår vad jag menar ;)
Man kan utforska så mycket och ärligt.. Varför bara nöja sig med att vara med killar/tjejer då man kan vara med båda? 
Just nu känner jag att jag inte bryr mig om jag är med en tjej eller en kille, förut var jag rädd då tjejer stötte på mig. (Har visserligen bara hänt på nätet men dem var obehagliga, jag var yngre och osäker så jag blev rädd som sagt)
Men nu? Nej, dem var ju obehagliga och alldeles för på, alla tjejer är ju inte så och.. Ja.. Jag har bestämt att om en tjej någonsin tar initiativet att ragga på mig (i verkligheten och inte på nätet) så ska jag ragga tillbaks, om hon är min typ så klart.
 
 
 ♥  I WANT THIS ASS SO FUCKIN' MUCH! ♥ ♥ ♥ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tumblr_mep3lp15ej1qjn8y4o1_400_large
 
 
Tumblr_ma1skexopz1r8rh3qo1_500_large
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Bjuder på denna söta bild också~
 
 
 
 
 

Hopplöst

Okej, så.. Jag har varit kär ett bra tag nu.. Riktigt dunderkär! Men ärligt talat så har jag gett upp.. Jag har inte sett några vibbar från honom alls att han gillar mig! Dessutom så bor vi så långt ifrån varandra.. 
Vi har pussat varandra en gång, men det var inte precis seriöst.. Men han verkade ju vilja så jag fick supermycket hopp och allting men det känns så meningslöst. Han känner ju inte samma sak och jag orkar inte gå runt och hoppas på att han en dag kommer göra det.. 
Jag vill inte vara så där dryg och tjata om hur ingen vill ha mig, men ibland så känns det faktiskt så.. Ibland så känner jag ett litet hat mot mig själv, för det måste ju vara för att det är något fel på mig.
Och det är det ju, fast det säger jag inte för att verka negativ utan det är bara fakta. Det är något jävligt stort fel på mig och dem som känner mig vet det gott och väl.
Jag har världens konstigaste och äckligaste humor, jag är barnslig, jobbig, dryg.. Ja.. Men jag intalar mig själv att jag är gullig O:)
Men ibland känns det som om jag bara irriterar alla och jag får nästan panikångest! Ibland försöker jag vara 'normal'.. Men det blir snabbt tråkigt så jag blir galen igen ganska snabbt igen..
Och jag har fallit in i riktigt dåliga matvanor, jag äter knappt något förutom då det är onyttigt.. Och.. Jag håller på att bli sjuk tror jag.. Allt suger just nu! Jag hatat mitt liv!
 
Jag ber om ursäkt, men jag har mens och min mens gör mig deprimerad.

Bilder

Bjuder på några smaskiga bilder jag hittat O:)
 
 
 
 
 
 
Love her reaction.
THAT FACE!
 

MITT KÖTT!

Nu börjar jag bli jävligt förbannad, nu vill dem sätta skatt på köttet för att vi inte ska äta lika mycket?! 
RÖR INTE MITT JÄVLA KÖTT! 
Jag skiter fullständigt i om det är dåligt för miljön att producera så mycket kött! Okej, det gör jag väl.. Men ärligt, jag fattar inte vad fan dem tänker? Alltså.. Även om priserna höjs så är ju matintresset för kött lika kraftigt så det kommer ju inte precis hjälpa, eller?
Jag tänker då som fan inte sluta äta mindre kött, vad fan vill dem att jag ska äta? Grönsaker? Nej tack!
Mitt kött är min Gud, min religion.. Utan kött.. </3
 
 
    
 
 

Mens och lite tid!

Har inte haft tid alls denna vecka då jag inte bloggat ett dugg!
Jag har haft fullt upp med både det ena och det andra.. Men detta har hänt:

- Hittade en mensfläck på golvet på skolan som jag tog kort på.
- Tog på mig ett omöjligt uppdrag att dela ut enkäter till alla tvåor på gymnasiet (HALLÅ?! VART FAN ÄR ALLA TVÅOR NÅGONSTANS?)
- Varit på massa möten.
- Varit på bio ( Django Unchained (tror jag den hette..) )
- Åkt skoter
- Nördat med Teen Titans.. O:)
- Bajsat två gånger på en dag!
- Gjort klart alla läxor.. Och så vidare..

Enligt min menskalender så kommer jag ha mens då jag är på konfirmationsläger och då jag fyller år.. Och då jag fyller år kommer jag vara på praktik, superkul!
Jag hatar mens och jag hatar hur tampong och bindreklamer får mens att låta positivt, speciellt med tanke på att tjejerna i mensreklamen som ska ha mens ler som några jävla idioter som det är kul att blod forsar ut ur fittan. Vi kommer att köpa era satans bindor utan att komma med falska leenden så chilla!

Och en sista sak: MINA NYA LILA JEANS ÄR DE SEXIGASTE NÅGONSIN! 

Tack för mig!


Förstörd men räddad helg

Det blev ingen slalomåkning i helgen.. Det var alldeles för kallt så backen var till och med stängd. Men vi såg film på kvällen istället och drack lite alkoholfritt jordgubbsvin. Mycket härligt måste jag få säga ;)
 
Jag har även läst ut sista boken i Femtio nyanser-trilogin! Den var spännande.. Men att Ana är en så omättlig slampa rent av sagt gjorde boken dryg. Det funkade i första boken, andra blev det lite tjatigt och i tredje så var det inte ens kul att läsa om.
 
Jag hörde även på radion att det varit en ny våldtäkt i Indien och att de nu pratar om ett försök att hindra fler våldtäkter genom att tvinga alla kvinnor att bära traditionella kläder som en slöja eller burka.. Jag har ingen aning om vad, samt att förbjuda att de får ha mobiltelefoner.
Jaha! Men vad bra tänkt att förbjuda mobiltelefoner för då de råkar ut för något så kan de ju inte ringa efter hjälp. Smart! Då kan de ju bara ligga där och skrika efter hjälp eller dö, det löser allting.
Och tvinga kvinnor att bära traditionella kläder kommer inte hjälpa ett dugg. Vill jag våldta en tjej så gör jag det, jag vet vad som döljer sig under allt tyg.
För att förhindra våldtäkter så krävs det mer omfattande och mer genomtänkande beslut. De två jag nyss nämnt kommer inte hindra någonting. Speciellt inte det där med mobiltelefoner.. Har ingen aning om varför de ska förbjuda att kvinnor har det.

Löss

Okej, så igår då jag kom in efter att ha varit ute och gett hönsen mat så dröjde det 5-10 minuter innan det började klia något djävulskt i håret och jag kliade som satan innan jag snart såg två minimala varelser krypa omkring på bordet och då jag kliade ännu mer så regnade det fram två till!
Jag fick panik och tänkte; Nu fan är det dags! Vid sexton års ålder får jag löss!
Jag tvättade håret som en galning och ytterligare tre lyckades jag se runt tvättstället. Men trots detta så fick jag en stark känsla av att de fortfarande var kvar så jag hoppade in i duschen och duschade i minst en halvtimme och.. Ja, de försvann helt och det finns inga kvar nu men ändå! Jag blev fan asrädd.. Hatar tanken på att små djur krälar omkring på mig..
 
Idag på engelskan pratade jag och Emilié om skolmassaker eftersom det är en snubbe här i våran stad som tänkte göra en på högstadiet och då sa vi på skämt att den bästa taktiken är ju att spela död för att överleva om man nu inte kan springa iväg så då borde man (om man är tjej) ta sitt mensblod och smeta över sig själv och har man inte mens eller inte är tjej så måste man hitta någon man kan låna av. Engelskaläraren hörde vad vi pratade om också började hon argumentera emot då hon sa att man bara kunde slå sig på näsan så man börjar blöda näsblod men då sa jag att om hon någonsin låtsas ligga död på marken så ska jag peta på henne med en blodig tampong.. Då gick hon!
 
Och nu ska jag gå och lägga mig. GODNATT! <3
 

Fuck!

Min dag har varit så jävla.. Ja, både bra och dålig.. Allt gick bra från början men i slutet av dagen så blev allting skit!
Det började med att jag gick på toa och jag var SÄKER på att jag låste men tydligen inte för plötsligt öppnades dörren just som jag var på väg att dra ner byxorna.. Och det var inte vem som helst, utan så klart så var det den nyaste killen i klassen som vi har typ alla lektioner tillsammans med!
Min reaktion blev typ så här då dörren öppnades:
 Tumblr_m2lmz7qoat1qhd2lno1_500_large
MEN ÄVEN:
 
Jag gav även ifrån mig ett litet skrik av någon anledning och han bara skrattade till och.. Sedan på lektion så berättade han för sin kompis så HURRA! Vad kul!
 
Men sedan blev det i alla fall lite bättre då jag hann köpa boken idag! Har redan börjar läsa och.. GUD VAD UNDERBART DET KÄNNS MEN ÄNDÅ HEMSKT!
Då jag läser såna här bra böcker får jag nästan ångest då jag så gärna vill läsa sista sidan för att veta om allt kommer sluta lyckligt eller inte.. Åh gud :/
I vilket fall, sedan då jag kom hem fick jag göra middag och det blev rätt så bra. Hackade upp lite kyckling och kryddade det med allt möjligt som jag alltid brukar göra. Resultatet såg ut så här:
 
 
Sedan efter det så har jag slaktat ett helt kakpaket och har även beställt lite kläder!
- Lila jeans! FUCK YEAH! (Älskar lila)
- Två enkla linnen.
- En bikinitopp.
- Samt ett nattlinne.
 
Och nu sitter jag och gör lite läxor efter att ha kollat på Backstreet-Wannabe killarnas nya musikvideo. (One Direction)

Femtio Nyanser Av Frihet

Idag efter skolan ska jag springa som fan till bokhandeln och kolla om sista boken av min älskade trilogi kommit ut! Och om den har det ska jag köpa den och ha sex med boken innan jag till sist läser den! Kläggig och allt av mina kroppsvätskor!
Okej, nej.. Det ska jag inte, men jag ska läsa den som satan och inte lägga ifrån mig den!
Och nu på lördag ska jag åka slalom med en snygging till polare ♥
 

BRONY!

Hittade den här videon för kanske tre dagar sedan ungefär och den är.. Ja.. Men det är My Little Pony så skit samma! Så jävla grym.. BRONYPOWER TO THE WORLD! 
 
(¯`v´¯) 
`*.¸.*´ 
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
 

Skola..

I övermorgon börjar man skolan igen.. Har ärligt talat ingen lust alls. Vill bara lägga mig ner och sova bort hela vintern och komma tillbaks då sommarlovet börjar.. För då ska jag till Göteborg!
Men i vilket fall.. Fuck skola.
Jag kommer vara så himla död på tisdagmorgon, visserligen går jag ju bara två veckor sedan är jag på praktik en hel månad men.. Usch.
image

Skönhet

Jag älskar verkligen den mänskliga kroppen, dess form kan vara så annorlunda från person till person men trots det så finns det alltid en skönhet bakom den, helt underbart.
 
 
Beautyღ
 
 
 
 
 
 
 
 
Självrespekt
Inre Skönhet
Och Yttre Skönhet
Hela Du Är Vacker 
Din Kropp Är Ett Konstverk
Forma Den Som Bara Du Vill
Liten? Stor? Lång? Kort? DU
Din Kropp, Ingen Annans
Alla Har Brister
Se Skönheten
DU
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilket mål du än har med din kropp så är det mesta möjligt bara man kämpar och tror på sig själv

Fuck It.

Nu skiter jag i allt som har med välvårdat språk att göra.
 
Vad fan är det för fel på alla dessa människor som blir svettigt överkåta av glittrande saker som exploderar? (raketer)
Absolut, det är fint.. EN GÅNG OM ÅRET PÅ EN JÄVLA FUCKIN' DAG!
Här där jag bor så smäller de fan raketer en dag före nyårsafton och en vecka efteråt! Men vet ni vad? :)
SUG EN HÅRIG HERPESKUK MED VARIG SPERMA!
Jag hoppas allvarligt talat att de får en av dessa raketer i sitt jävla huvud för de kommer inte tappa NÅGONTING! För en hjärna har dem som fan inte.
Varför är det nödvändigt att skjuta raketer varje kväll?! Är det så jävla kul med exploderande glitter?! Men då så! Stoppa in massa glitter i käften och en dynamit i vardera öra så kommer det minsann explodera och glittra!
Fatta, jag tycker också det är fint med raketer men det räcker med det EN kväll per år!
Så jävla onödigt så det är inte sant. Man behöver inte köpa trettio raketer om man vet att tio räcker!
Men blir det ändå över raketer så spara dem till nästa år för helvete!
Idioter.
 

Inte så bra början..

Okej, så början av det nya året gick inte riktigt som jag tänkt mig.. Min lilla farsgubbe drack lite mer än vad han klarade av så han spydde rätt så rejält.. Som en fontän för att vara mer exakt och det blev min och mammas uppgift att torka upp det. Sedan fick man höra på hans tjat om att det var ett virus, som vinterkräksjukan och inte spriten som gjort honom sjuk. Vi skulle även varna alla andra som varit på våran lilla fest att de kanske också blivit smittade.. 
Men förutom det var kvällen underbar! Lärde känna en kille vid namn Marcüs i min ålder vilket var trevligt, vi satt mest och tittade på tv och pratade om allt möjligt.. Från hur pungen luktar efter två veckor utan dusch till onlinespel. Riktigt nice må jag säga!
 
LITE BILDER!
 
Kvällens utstyrsel. 
Vi nöjde oss med detta istället för att smälla raketer.
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus